Kister og urner

KISTER OG URNER TIL BEGRAVELSE
Vi tilbyr Skandinavias største utvalg av kister og urner gjennom vår leverandør Trosterud-Freno. Vi viser dere gjerne ulike alternativer slik at dere finner den perfekte kisten eller urnen. Spør oss gjerne om et uforpliktende tilbud.Det skal brukes kiste ved gravlegging og kremasjon


I Norge skal det brukes kiste ved gravlegging og kremasjon. Det er ingen forskjell på grav- eller kremasjonskister, og alle kister kan derfor brukes til begge formål. Ved særlige grunner kan kirkelig fellesråd tillate gravlegging uten kiste.Standardkister  | XL-kister | Barnekister


En norsk standardkiste er 205 cm lang, 70/75 cm bred og 50 cm høy inklusive føtter. Vi leverer også kister i ekstra brede størrelser.


Barnekister produseres i ulike lengder, blant annet: 40 cm, 60/65 cm, 70/75 cm, 95 cm, 130 cm og 170 cm.


Våre kisteanbefalinger

Nordica 65 (hvit) og Furu 66 (trehvit) er de kistene vi leverer oftest. Vi har alltid kistene tilgjengelig på lager.

Nordica 65, hvit  | Levert av Trosterud-Freno


Tradisjonell kiste i spon og trefiberlister og overflatebehandlet med folie med diskret trestruktur.

Kisten leveres med madrass, beheng og teppe i mønstret stoff.


Komplett kiste med utstyr er produsert i henhold til § 29 i forskrifter til ”Lov om kirkegårder, kremasjon og gravferd.”

Furu 66, trehvit | Levert av Trosterud-Freno


Tradisjonell kiste i klarlakkert furu med bunnplate av spon.

Kisten leveres med madrass, beheng og teppe i mønstret stoff. Leveres også uten beheng.


Komplett kiste med utstyr er produsert i henhold til § 29 i forskrifter til ”Lov om kirkegårder, kremasjon og gravferd.”


Urner | Levert av Trostrud-Freno
OM VÅR KISTEPRODUSENT"Trostrud-Freno er Norges største kisteprodusent og tilbyr Skandinavias bredeste kisteutvalg. Produktene holder en høy kvalitet og er produsert i henhold til gjeldende regelverk, både når det gjelder materialer, utførelse og arbeidsmiljø".